Kissin’ Dynamite op 1 november in Trix.

De “Back With A Bang – Europe Tour 2024” brengt het Duitse Kissin’ Dynamite op vrijdag 1 november naar Trix te Antwerpen. Voor deze tournee nodigden de heren van Kissin’ Dynamite het Britse Massive Wagons en het Duitse Airstrike uit zodat die twee bands de zaal mogen gaan opwarmen.

Airstrike is een viertal die allen een passie delen voor energiek neer gezette classic rock / hard rock. De band werd in 2017 opgestart en in september vorig jaar zorgden ze met ‘Red Born Reborn’ voor een eerste full-album.

Het Britse Massive Wagons ging reeds in 2009 van start in Lancaster. Het gezelschap zorgt voor ene vrij opwindende mix van o.a. hard rock, punk rock, rock en pop zodat we misschien beter de term alternative rock hanteren als we het over dit vijftal hebben. De band zorgde ondertussen voor zes full-albums waarvan ‘Triggered!’ uit 2022 het meest recente werkstuk is.

Kissin’ Dynamite werd dan weer in 2006 opgestart in Burladingen. Dit gezelschap kiest steevast voor een mix van hard rock en heavy metal, met een scheutje glam metal. Acht full-albums sieren ondertussen de discografie van deze band en daarvan is ‘Back With A Bang!’, dat eerder dit jaar op de markt werd gebracht het meest recente van. De heren van Kissin’ Dynamite zorgen tijdens live concerten steeds opnieuw voor veel enthousiasme, kracht en de nodige melodie zodat een gezellige sfeer ontstaat.

Meer info nodig? Check www.trixonline.be of www.biebob.be