Angels Rock is er op 26 oktober.

Angels Rock is een benefiet festival voor dieren in nood en gaat door op 26 oktober. Om dit initiatief te steunen werden een aantal bands gecontacteerd die voor een muzikale omlijsting mogen zorgen. “Place to be” is alvast Zaal pc’ke in Tienen / Glabbeek. Acht bands zullen er hun beste beentje(s) voorzetten. We zetten ze even alfabetisch op een rijtje en geven een beetje duiding.

Clockworkman is afkomstig uit de buurt van Leuven en is sinds 2015 actief. Het gezelschap zorgt voor een mix van hard rock en progressive rock.

FleXanT werd in 2008 opgestart en zorgt voor een mix van melodic death metal en thrash metal. De band zorgde in 2012 voor een full-album: ‘Dark Sides Of Humanity’.

Het Belgische Hunter werd in 2016 opgestart en zorgt voor een mix van traditional heavy metal, doom en thrash metal. Hun titelloze debuutalbum werd in 2019 op de markt gebracht. Met ‘Rebel Angels Rise’ werd vorig jaar een tweede album voorgesteld.

LoqoMotiv werd in 2015 in de buurt van Antwerpen opgestart maar onderging een aantal stevige wijzigingen in 2019. Je kan de band muzikaal in het vakje alternative rock onderbrengen daar hun sound kent kenmerken heeft van psychedelica, blues en rock.

Nocturnal Empire werd in de buurt van het West-Vlaamse Veurne opgestart in 1997. Na een tweetal leek het muzikale verhaal over, maar sinds 2003 is deze band terug actief om hun mix van black metal en death metal kenbaar te maken. De band zorgde in 2007 voor een eerste full-album: ‘Genocide’.

Promise Down is een band die het best tot zijn recht komt op een podium. Deze band werd in 2019 opgestart en zorgt voor een mix van hard rock, heavy metal en hard rock ‘n’ roll. In ieder geval is de ambiance verzekerd.

Ramses werd in 1990 opgestart en zorgt voor een sound die we kunnen omschrijven als melodic hard rock / melodic heavy metal. Op tekstueel vlak zoekt de band het in het oude Egypte, vandaar ook de naam.

Soul Collector is dan weer een gothic metal band die in 1998 werd opgestart als Gnais en in 2011 de naam wijzigde. Deze band zorgde in 2021 voor een debuutalbum met ‘Castle Of Dracul’.

Acht bands dus die er ongetwijfeld een aangename avond zullen van willen maken. Hopelijk bent u ook van de partij op deze Angels Rock. Meer info vind je zeker en vast via https://www.facebook.com/events/299999896457236/?ref_source=NEWS_FEED&_rdr